K Clique Mimpi Feat Alif

K Clique Mimpi Feat Alif

Title:K Clique – Mimpi (feat Alif) [Official Music Video]
Quick Download :
Date:10 July 2019
Source:Indomp3.web.id
Duration:4:37 Min
User:Black Hat Cat Records
Source:Youtube
Type:MP3/ MP4/ FULL HD

Link Download Video and MP3 K Clique Mimpi Feat Alif in INDOMP3.WEB.ID:

INDOMP3.WEB.ID is the easiest online service for downloading video and converting videos to mp3. You do not need an account to download K Clique Mimpi Feat Alif, the only thing you need is a YouTube URL. We will start to convert the audiotrack of video K Clique Mimpi Feat Alif to mp3 as soon as you have submitted it and you will be able to download K Clique Mimpi Feat Alif. Different from other services the whole conversion process will be perfomed by our infrastructure and you only have to download the audio and video K Clique Mimpi Feat Alif as MP4, FLV, and MP3 of course. from indomp3.web.id. Because of this our software is platform-independent: You can use it with your Mac, a Linux PC or even an iPhone. All our conversions will be perfomed in high quality. Do not worry, indomp3.web.id is completely free. indomp3.web.id need approximately 3 to 4 minutes per video. You will download K Clique Mimpi Feat Alif

K-Clique – Mimpi (feat Alif) [Official Music Video]

Gabungan K-Clique bersama Alif. Dengarkan lagu ‘Mimpi’ sekarang di semua platform streaming.

Listen to MIMPI below:
🎧 https://bhc.lnk.to/KCMimpi

DOWNLOAD RBT 📱:
Maxis Caller Ringtones: Dial 131 634458# and press CALL/SEND
Celcom Call Me Tones: Dial 323 319454# and press CALL/SEND
DiGi Caller Tunes: Dial 233 1814166# and press CALL/SEND

#mimpi #kclique #alif

Lagu: Alif
Lirik: MK, Gnello, Noki, FareedPF, Tuju, Somean, Alif
Penerbit Muzik: Alif

Follow K-Clique socials:
https://www.facebook.com/kcliquee/
https://www.instagram.com/k_clique/

Follow Black Hat Cat socials 🐱:
YT: https://www.youtube.com/c/blackhatcat
FB: https://www.fb.com/BlackHatCatRecords
IG: https://www.instagr.am/blackhatcat.re......
TW: https://twitter.com/BHCRec

Lyric: MIMPI (FEAT ALIF)– K-CLIQUE

Hidup aku bagai mimpi
Hidup aku bagai mimpi
Banyak sudah ku lihat
Semua nya ku ingat

Hidup aku bagai mimpi
Betul betul macam mimpi
Banyak sudah ku lihat
Semua nya ku ingat

(SOMEAN)
Dah tak macam realiti dulu kini berbeza,
Macam dalam fantasi, aku tak dapat beza,
Eh rasanya menarik biar kerja bawah terik,
Dulu kerja habis tarik hasil untuk hujung tarikh,

(FAREEDPF)
Aku...
Semalam termimpi
She neo-Noir scene ni
She plays Sin City,
Lafaz SAFE, she’s next to me, aku
Ride around white Viva, ooh yes I tease her
When she said “I need ya”
G, vista la vista hah!

(SOMEAN)
Eh I got shocked!, Jadi aku layan aku jadi syok,
Syok macam mimpi, jadi aku terus lock,
Rockin with my clique now you know we don’t stop,
Takkan pernah stop cause we rockin at the top.

(FAREEDPF)
Lady, you know how we do, when we do
‘Macam Mimpi’
Money in the clouds jangan lupa kata Umi
“Belajar elok-elok” walau belok dapat degree
Milly milly, mari sini twenty 20 yea!

Chorus
Hidup aku bagai mimpi
Betul betul macam mimpi
Banyak sudah ku lihat
Semua nya ku ingat

(NOKI)
Kapal kami dah berlabuh gempa akan datang
Turun kota yang di tumpu penuh satu padang
Cerita tentang aku kamu takkan faham
Baik duduk diam aku pendam simpan dalam

Kini , ramai sangat nak mengaku tahu aku kawan dulu sama sama naik jatuh sekali buka payung ramai datang nak tumpang berteduh ayyy
Mula dari benih tumbuh pokok penuh buah
Sampai tahap ini bukan senang tapi banyak sangat hadap susah

(GNELLO)
Banyak drama wow, terima kasih emm.
Tak kejar nama wow, tapi K di kejar emm.
Hustle hustle, kerja keras
Tapi mereka tak nampak ayy
Mata mata, mereka buta.
Jadi biar gerak ku jadi sejarah
Dulu cakap G kau tak akan ke mana.
Aku tanya G ay kau di ada mana
Pandang rendah G sekarang siapa gila
Jangan bilang G kita ni kawan lama.

Chorus
Hidup aku bagai mimpi
Hidup aku bagai mimpi
Banyak sudah ku lihat
Semua nya ku ingat

(MK)
Aku langgar scene langgar tak peduli siapa
Macam dalam mimpi realiti nya berbeza
Kalau dulu duduk belakang sekarang nak sapu rata
Kalau dulu beli ticket sekarang panggung kita punya!

Itu dulu lain macam , cara kerja lain salam lain macam
Macam salam lain kerja cara lain lain macam
Macam kau tak akan faham benda yang kami buat
Back to back with ma clique posisi paling kuat.

(TUJU)
Hidup wayang jalan ku like a musical,
Tak buat langkah untuk jadi terkenal,
Tiba masa aku GO dan blow dan set a GOAL,
Pecutan terkawal under control,

Terbang atas langit,
Pembawaan terkawal,
Rendah diri bangkit,
Tak kira siapa awal,
Realiti terbalik,

Chorus
Hidup aku bagai mimpi
Hidup aku bagai mimpi
Banyak sudah ku lihat
Semua nya ku ingat

Hidup aku bagai mimpi
Betul betul macam mimpi
Banyak sudah ku lihat
Semua nya ku ingat

The video titled K Clique Mimpi Feat Alif has been published on youtube on the date 10 July 2019 with a long duration reaching 4:37 Minute. Until now, video K Clique Mimpi Feat Alif have gotten 13,768,517 times views on youtube, and that is a great achievement. As many as 180,484 people have liked the video K Clique – Mimpi (feat Alif) [Official Music Video]. even so, video K Clique – Mimpi (feat Alif) [Official Music Video] also get a negative rating in the form of 5,427 unlike. Video K Clique Mimpi Feat Alif uploaded by management Black Hat Cat Records

If you download video or mp3 music K Clique Mimpi Feat Alif on this page, just try to review it, if you really like the video or mp3 K Clique Mimpi Feat Alif song please buy an official original cassette or official CD from the original album, you can also download K Clique Mimpi Feat Alif legal on Official iTunes, to support all music works, especially K Clique Mimpi Feat Alif on all charts and charts throughout the world.

Download lagu gratis K Clique Mimpi Feat Alif tanpa ribet di INDOMP3.WEB.ID

Lagu musik K Clique Mimpi Feat Alif telah diupload di Youtube dengan judul K Clique – Mimpi (feat Alif) [Official Music Video] di youtube pada tanggal 10 July 2019, limit durasi mencapai 4:37 menit. Hingga sekarang, lagu berjudul K Clique – Mimpi (feat Alif) [Official Music Video] telah ditonton sebanyak 13,768,517 kali. Lagu K Clique Mimpi Feat Alif memiliki rating yang baik dengan perolehan likers sebanyak 180,484 orang, meski sebanyak 5,427 orang memberikan penilaian yang buruk. Lagu dan video berjudul K Clique – Mimpi (feat Alif) [Official Music Video] telah diupload oleh channel Black Hat Cat Records

Layanan download gratis lagu K Clique Mimpi Feat Alif di INDOMP3.WEB.ID

Bila kamu mendownload atau mengunguh lagu K Clique Mimpi Feat Alif MP3 maupun Video di INDOMP3.WEB.ID usahakan cuman untuk review saja ya?!, jika memang kamu suka dengan lagu K Clique Mimpi Feat Alif yang sudah diunduh di INDOMP3.WEB.ID belilah kaset asli yang resmi atau CD official dari album K Clique Mimpi Feat Alif, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official iTunes, untuk mendukung karya K Clique Mimpi Feat Alif di semua charts dan tangga lagu Indonesia maupun di dunia.

TAGS: Download MP3 K Clique Mimpi Feat Alif, Download Music K Clique Mimpi Feat Alif, Download Lagu K Clique Mimpi Feat Alif, Free Download K Clique Mimpi Feat Alif, Download Video K Clique Mimpi Feat Alif, K Clique Mimpi Feat Alif MP3 Download, K Clique Mimpi Feat Alif Video Download, K Clique Mimpi Feat Alif STAFABAND, K Clique Mimpi Feat Alif MUFIZA, Convert Video Youtube K Clique Mimpi Feat Alif to MP3


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+

Related Posts: